Edy Lenner

Az Edy Lenner brand egy egyszemélyes vállalkozásként indult 2017-ben.
Lenner Edina, a márka alapítója és tervezője horgolt termékeket kezdett készíteni hobbiként, melyekre az első pillanattól kezdve sok pozitív visszajelzést kapott.       
A kedves szavaitok idővel még inkább motiváltak bennünket és úgy éreztük eljött az ideje, hogy az egyedi és rendelésre készített termékeinket egy saját márkanév alatt forgalmazzuk.
Így született meg az Edy Handmade, melynek termékei kézzel és szeretettel készültek.
A márka egy nagyobb közösség kedvence lett, ami a márka filozófiájának és természetes alapanyagok használatának köszönhető.
Mindig is fontos volt számunkra, hogy minőségi termékeket készítésünk, melyekkel a vásárlóink is elégedettek. Ennek érdekében folyamatosan finomítottuk technikáinkat és azon dolgoztunk, hogy a legjobb alapanyagokat használva alkossuk meg új kollekcióinkat.
2023-ban éreztük először, hogy a horgolt és filc táskák mellé szeretnénk egy új vonalat is bevezetni, így született meg az első bőrtáskánk:
Mio, melyre nagyon büszkék vagyunk.
És arra is, hogy egy új irányt vettünk és ezzel a  márka arculatában is az új felé fordultunk. és megteremtsük az Edy Lenner márkát, amivel a jövőben akár nemzetközi szinten is sikereket érhetünk el.
Az Edy Lenner brand egy dologban biztosan sosem fog változni, továbbra is csak válogatott, természetes alapanyagokat használunk, és a lehető legjobb hazai kézművesekkel és beszállítókkal dolgozunk együtt, így biztosítva a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Az egyedi rendelésre készített termékeknél alaposan áttekintjük a megrendelő igényeit, hogy minden elkészült darab tökéletesen illeszkedjen az elvárásokhoz.
Bár még mindig a kezdeti fázisban vagyunk, célunk az, hogy kifinomult, mégis sok féle stílusban hordható táskákat és kiegészítőket készítsünk neked, melyek igazi szerelem darabjaid lesznek és támogatnak abban, hogy még harmónikusabban érezd magad a bőrödben.
Reméljük, hogy termékeink elnyerik a tetszésedet és téged is mihamarabb a vásárlóink között köszönthetünk.
Köszönjük, hogy velünk tartasz!

Edina és az Edy Lenner csapata