Edy Lenner

Az Edy Lenner brand egy egyszemélyes vállalkozásból született 2017-ben, a névadó Lenner Edina,  
korábban még hobbiként készített horgolt termékeivel. 
A sok pozitív visszajelzés hatására egy idő után megérett a gondolat, hogy az egyedi, rendelésre készített termékeket egy saját márkanév alatt forgalmazzuk, 
megsszületett az Edy Handmade. 
Az Edy Handmade, az Edy Lenner brand előfutáraként komoly követőbázisra tett szert. 
 A márka filozófiája és a teljesen természetes alapanyagok használata, közkedvelté tette a termékeket egy széles vásárlói körben.
Az elégedett vásárlók, az egyre bővülő termékkínálat, az egyre finomított technikák és megoldások megérlelték a gondolatot, hogy egy teljes arculatváltást hajtsunk végre és egy nemzetközi szinten elismert brandet építsünk. 
Így született meg az Edy Lenner.
Az arculat még nem végleges és a termékpalettánk is folyamatosan bővül és fejlődik, de a kezdeti filozófia változatlan: 
Lenner Edina, a megálmodója és megalkotója minden egyes terméknek az Edy Lenner portfolióban, a kezdetektől arra törekszik, hogy valami egyedit, különlegeset nyújtson, hogy minden egyes vásárlónk a legnagyobb elégedettséggel legyen büszke tulajdonosa termékeinknek. 
Ezért az általunk készített termékekhez csak válogatott forrásból származó természetes alapanyagokat használunk.  Igyekszünk együtt dolgozni a legjobb kézművesekkel és beszállítókkal, ezáltal biztosítva azt, hogy minden egyes elkészült termék a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítse.  
Egyedi rendelésre készített termékeknél egy alapos egyeztetés után kerül legyártásra a termék a vevői igények mindenkori szem előtt tartásával.  
Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszésedet és minél előbb Téged is a vásárlóink között köszönthetünk. 
Üdvözlettel: 
 
Az Edy Lenner csapat