Edy Lenner

Az Edy Lenner egy hazai tervezésű, kézzel készült
táska és kiegészítő márka. Tervezőnk Lenner Edina
gondosan válogatott alapanyagokból készíti és tervezi termékeit.

Táskáink a letisztult vonalvezetést követik, de minden általunk készült
darabbal arra törekszünk, hogy igazi minőséggel ajándékozzunk meg. Olyannal, amit hosszú
évekig szeretni fogsz és, ami támogat abban, hogy harmónikusan legyél jelen
életed minden pillantában és csinosnak érezd magad bárhová is menj!

Ami a márkát jellemzi

Minőség

Viselés közben is érezheted, hogy minden termékünk minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel készül.

Letisztultság

Hisszük, hogy a letiszult darabok univerzálisak és időtállóak, melyek bármilyen környezetben és alkalomkor megállják a helyüket, kiemelve a viselőjük természetes szépségét és stílusát.

Nőiesség

A külsőd és a belsőd összhangját szeretnénk támogatni, hogy meg tudd élni valódi önmagad. A nőt, aki magabiztos és elégedett.

Odafigyelés

Táskáinkat és kiegészítőinket a legnagyobb odafigyeléssel alkotjuk meg, hogy számodra mindig kényelmesek viseletet biztosítsanak, ezzel örökre belopva magukat a szívedbe.

Tudatosság

Minden egyes darabot tudatosan tervezünk és készítünk el, figyelve a legapróbb részletekre. Egyedi megrendelések esetén is maximálisan törekszünk az ügyféligények kiszolgálására.

Kedves visszajelzések tőletek

Visszajelzéseitek fontosak számunkra. Boldogan hallgatjuk és olvassuk mennyire szeretitek és milyen sokszor használjátok táskáinkat, ékszereinket és kiegésztőinket. Üzeneteitekkel motiváltok minket, hogy folyamatosan a legjobbra törekedjünk és felülmúljuk elvárásaitokat.
Gyönyörű, számomra álomszép színű táskát kaptam ma Edinától. A képeken is mesések a horgolt táskák (IS), de a valóságban még annál is szebb! 💗
Valéria
“Csodás színek, igényes kialakítás, praktikus megoldások. Szeretem, hogy örömmel viselem mert szép munka és jó tudni, hogy közben egy hazai kisvállalkozást támogatok vele!💚🙏” Eszter
Letisztult, egyedi és gyönyörű! 💗Minőségi alapanyagokból rendkívűl igényes kivitelezés! Brigi